Beşiktaş Belediyesi Gençlik Festivali Başlıyor

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında "Beşiktaş Gençlik Festivali’ düzenliyor. Bu sene 3’üncüsü gerçekleşecek olan festival 4 gün boyunca birbirinden renkli ve ünlü isimlerin katılacağı konserler, sürprizler ve etkinliklerle devam edecek.

Beşiktaş Belediyesi Gençlik Festivali Başlıyor
4 gün boyunca gençler coşacak

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında "Beşiktaş Gençlik Festivali’ düzenliyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Mayıs 1919 günü Bandırma vapuruna binmek üzere Beşiktaş İskelesi’nden yola çıktığı Beşitaş’ta gençlik coşkusu da renkli etkinliklerle yaşanacak.

16 Mayıs’ta meşalelerle ilk adım yürüyüşü

Bu sene 3’üncüsü düzenlenecek olan Beşiktaş Gençlik Festivali, 16 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek olan “İlk Adım Yürüyüşü” ile saat 19.30’da Akaretler’den başlayacak. Yüzlerce kişinin katılması beklenen yürüyüşün ardından saat 21.00’da Barbaros Meydanı’nda Can Bonomo konseriyle festival coşkusu başlayacak.

Barbaros Meydanı’nda konserler

17 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00’da “Adamlar”, 18 Mayıs Perşembe günü yine saat 21.00’da Mabel Matiz, Beşiktaş Gençlik Festivali kapsamında Barbaros Meydanı’nda sahnede olacak.

19 Mayıs’ta "Colour Up" Koşusu ile İstanbul rengarenk olacak

Beşiktaş Belediyesi’nin Gençlik Festivali kapsamında düzenlediği “Colour Up” koşusu, bu yıl yine renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. 19 Mayıs Cuma günü saat 17.00’da Bebek girişinden başlayacak olan rengarenk koşuda on binlerce gencin boyaların içine girmesi planlanıyor. Kuruçeşme’de sona erecek olan koşunun ardından müzik eşliğinde “Colour” gösterileri gençlere coşkulu anlar yaşatacak. Saat 18.00’dan sonra ise Kuruçeşme’deki sahne gösterileri ve konserler ile Beşiktaş Gençlik Festivali sona erecek. 19 Mayıs günü festival kapsamında sahnede olacak isimler ve müzik grupları ise DJ Mahmut Orhan, Piiz, Gece Yolcuları, Pinhani ve Redd.
Kaynak: İHA