Piknik Alanlarında ''Anneler Günü'' Yoğunluğu

Bilecik'te piknik alanları çocuklarıyla ve torunlarıyla piknik yapan anneler ve aileleriyle doldu.

Bilecik'te, anneler, ''Anneler Günü''nü çocuklarıyla ve torunlarıyla piknik yaparak geçirdi.

Merkeze 5 kilometre uzaklıktaki Pelitözü Gölpark'ta piknik yapmaya gelen anneler, çocuklarıyla ve torunlarıyla bol bol vakit geçirdi.

Gülpaşa Oktan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 çocuğu ve 85 torunu bulunduğunu ifade ederek, torununun torunu görmenin ayrı bir mutluluk verdiğini söyledi.

Çocukları ve torunlarıyla 77 yaşında olmasına rağmen vakit geçirmeye çalıştığını anlatan Oktan, ''Günümü, torun ve torunlarımın çocuklarına ayırıyorum. Onlarla zaman geçirmek beni mutlu ediyor. Çok şükür sağlığım yerinde, yaşlılığın verdiği bazı rahatsızlıklar var ama onlar da olacak. Çocuklarımı ve torunları çok seviyorum.'' dedi.

Gülpaşa Oktan'ın kızı Ayfer Oktan da yaşının ilerlemiş olmasına rağmen annesinin sağlıklı olduğunu bildirerek, ''Herkesin Anneler Günü kutlu olsun. Kardeşlerimle ve annemin torunlarıyla pikniğe geldik. Anne olmak çok güzel. Sonra babaanne ve anneanne olmak daha güzel. Torunlar çok tatlı.'' ifadesini kullandı.

Serpil Başer de tüm annelerin günlerini kutlayarak, her gün annelerin hatırlanması gerektiğini, bir gün de olsa Anneler Günü'nün kutlanmasının anneleri daha çok duygulandırdığını söyledi.

Ayten Güldeş ise annelik duygusunun hiçbir şeyle paylaşılamayacağını belirterek, iki kızının bulunduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA