CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Nikah Şahidi Oldu

Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı protestolarında bir gözünü kaybeden Hülya Arslan ile Sercan Vargün'ün düğün törenine katıldı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Hepimizin sorumlulukları var ama evli eşlerin sorumlulukları biraz daha farklı. Birlikte sorumluluk duygusu içinde, aynı yastıkta kocamalarını, dolayısıyla hayata daha güzel bakmalarını diliyorum'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı protestolarında bir gözünü kaybeden Hülya Arslan ile Sercan Vargün'ün düğün törenine katılarak, nikah şahidi oldu.

Kadıköy Evlendirme Dairesinde gerçekleştirilen törende genç çiftin nikahlarını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kıyarken, aile cüzdanını da Kılıçdaroğlu verdi.

Törende çifte hayırlı olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

'Efendim, aile beni ziyaret etti ve nikah törenine katılmamı istedi. Büyük bir zevkle, keyifle katılıyorum. Hepimizin sorumlulukları var ama evli eşlerin sorumlulukları biraz daha farklı. Birlikte sorumluluk duygusu içinde, aynı yastıkta kocamalarını, dolayısıyla hayata daha güzel bakmalarını diliyorum. Hele çocukları olduktan sonra bugün anneler günü, umarım kısa sürede bir çocukları olur, çocuğu olduktan sonra da sevginin çocuk üzerinde odaklandığını hep biliyoruz ve görüyoruz. Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Emin olun sizin mutluluğunuz bir anlamda toplumun mutluluğu demektir. Tabii doğal olarak aile cüzdanını evin gerçek sahibi olan hanıma vermek istiyorum. Dolayısıyla sevgili kızım, mutluluklar diliyorum. Huzur içinde bir ömür diliyorum.'

Kılıçdaroğlu, daha sonra gelin Hülya Arslan'a bir bilezik hediye etti. Törene, TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ile bazı CHP milletvekilleri de katıldı.

Aile fotoğrafının çekilmesinin ardından ayrılan Kılıçdaroğlu, daha sonra nikah törenleri evlendirme dairesinde gerçekleştirilen başka bir çifti de ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Kaynak: AA