Çocuk Kursiyerlerden Renkli Final

Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübünde 2016-2017 yılı ikinci kurs dönemi renkli bir törenle sona erdi. 4 ay boyunca farklı branşlarda eğitim alan çocuklar, çalışmalarını sergi ve gösterilerle taçlandırdı. Törende, kursiyerlere katılım belgeleri de takdim edildi.

Çocuk Kursiyerlerden Renkli Final
Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale dönüştürmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü; geçtiğimiz Şubat ayında açtığı kurslarla 160 öğrenciye hizmet verdi. Çocuklar; diksiyon, İngilizce drama, eğlenceli fen, eğlenceli matematik, resim, karikatür, yaratıcı drama, bilim kahramanları ve satranç branşlarındaki kurslarda uzmanlardan ücretsiz eğitim aldı.

Çocuklara hem yeni beceriler kazandıran hem de eğitim ve sosyal yaşamlarına katkı sağlayan kurslar, Çarşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törenle sona erdi. Renkli gösteriler sunan küçük kursiyerler, salonu dolduran izleyicilerden ve ailelerinden büyük alkış aldı. Törende çocuklara katılım belgeleri de takdim edilirken, çekilişle bisiklet ve basketbol topu gibi çeşitli hediyeler verildi.

Çocukların eğitimlerine ve sosyal gelişimlerine destek olmak için çalıştıklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Her geçen gün büyüyen çocuk kulübümüz de bu alanda çok güzel işlere imza atıyor. Başarılı bir dönemi geride bırakan çocuklarımızı kutluyor, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA