Belediyeden Ücretsiz Nikah

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 'Bir sebeple nikahını kıyamamış arkadaşınız varsa biz Belediye olarak bütün masrafını üstlenip nikahını kıyacağız.' dedi.

Başkan Vergili, Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifika vermek için 75. Yıl Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sosyal yaşam merkezlerinin öneminde değindi.

Bu merkezlerin Türkiye'deki diğer illere örnek olduğundan bahseden Vergili, 'İçinde muhtarlık odası ve çeşitli dallarda açılan kurslar var. Mahalleden bir kişi bile bize müracaat etse biz sınıf açacağız. Mahallenizde bir sebeple nikahını kıyamamış arkadaşınız varsa biz belediye olarak bütün masrafını üstlenip nikahını kıyacağız.

Benim sizden tek isteğim temiz bir şehirde yaşamak için temizlik konusunda destek olmanız. Diğer konular bizim işlerimiz. Yol, kaldırım, su problemleri gibi. Biz bu güne kadar elimizden geldiği kadar hiç kimseyi mağdur etmeden çalışmalarımıza devam ettik. Karabük’te farklı bir yaşam alanını hep beraber ortaya çıkarttık.' dedi.

Kaynak: AA