TÜYAP'ın Endüstri Fuarları İzmir'de Açıldı

İzmir'de, TÜYAP tarafından düzenlenen İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri ve İzmir Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı (İZWOOD 2017) ile Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı (PLASTPAK 2017) eş zamanlı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Gaziemir ilçesindeki Fuar İzmir'in B ve C salonlarında gerçekleşen fuarlarda, ABD, Almanya, Avusturya, Çin, Çekya, Fransa, Hindistan, Hong Kong, İngiltere, İspanya, İtalya, Japonya, Kore, Tayland, Tayvan, Yeni Zelanda, Yunanistan ve Türkiye'den 660 marka, 165 firma ve firma temsilciliği bir araya geldi.

Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) ile Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER) iş birliğinde düzenlenen fuarları Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası da destekliyor.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenledikleri 2 fuarda 4 sektörü tek çatı altında topladıklarını belirtti.

Ersözlü, '40 bin metrekare alanda düzenlenen fuarlara ilgili sektörlerin önde gelen firmaları, sektörel dernek, yayın ve kuruluşlar da katıldı.' dedi.

Fuarlar 11 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA