Başkan Albayrak Kapaklı'da Muhtarlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Kapaklı ilçesinde düzenlenen koordinasyon toplantısında muhtarlarla buluştu.

Başkan Albayrak Kapaklı'da Muhtarlarla Buluştu
Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Albayrak’ın yanı sıra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Büyükşehir ve Kapaklı Belediye Melis Üyeleri, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, 14 mahalle muhtarı ile daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak. Kapaklı’da muhtarlarla buluşmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Kapaklı Büyükşehirden epey bir yatırım almıştır, daha da almaya devam edecektir. İrfan Mandalı Kapaklı için bir şanstır. Kapaklının sorunlarını bize getiriyor. Kapaklı da diğer yeni ilçe olan Ergene gibi desteklenmesi gerekiyor. 3 yılda birçok yatırım yaptık, herkesin bu eserlere sahip çıkması gerekiyor. Kapaklıya bir cami yapacağız kalan 2 yıl içinde de yapacağımız yatırımlarla kapaklıyı Tekirdağ’ın parlayan yıldızı yapacağız” diye konuştu.

Muhtarların isteklerini ve önerilerini de dinleyen Albayrak tüm yatırımların kalan 2 yıl içinde tamamlanacağını söyledi.



TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ise, TESKİ’nin Kapaklı’da yaptığı ve bundan sonra yapacağı yatırımlarla ilgi muhtarlara bilgiler verdi. Genel Müdür Şafak Başa, Karaağaç kanalizasyon kolektör hattında sona gelindiğini ve mahalledeki kötü kokunun ortadan kalkacağını söyledi.

Başa, Kapaklı’ya yeni yapılacak içme suyu projesi hakkında muhtarları bilgilendirdi ve Kapaklı’ya toplamda 365 km yeni içme suyu hattı, 220 km kanalizasyon ve yağmur suyu hattı ile 4 adet de içme suyu deposu yapılacağının müjdesini verdi.
Kaynak: İHA