Malkara'dan Kısa Kısa

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Tekirdağ İş-Kur, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Malkara Ziraat Odası Başkanlığı organizasyonuyla düzenlenen, kadın girişimcilik kursu tamamlandı.

25 kadın girişimcinin katıldığı kurs, 4 gün boyunca Malkara Ziraat odası toplantı salonunda yapıldı.

Malkara ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli tarafından verilen eğitimler sonunda kursiyerler sertifikalarını aldı.

Kadın girişimcilere, aile çiftliği ve önemi başta olmak üzere birçok konuda bilgilendirme yapıldı.

Kurs sonunda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftçilerimize ve kadın girişimcileri eğitimlerine önem verdiklerini kaydetti.

Kursun başarıyla tamamlandığını belirten Sarıkoca, aile çiftçiliğinin önemine vurgu yaptı. Konuşmaların ardından kursiyerlere Sarıkoca başta olmak üzere diğer protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

-Kaymakam Karahan'a ziyaret

Gıda Tarım veHayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'a ziyarettebulundu.

Sarıkoca, ziyarette Karahan'a yeni görevinde başarı dileyerek, kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Karahan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Sarıkoca'ya çalışmalarında başarılar diledi.

Sarıkoca'ya ziyaretinde Ziraat Odası BaşkanıMustafa Gündüz ile Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Cengizhan Erbaş eşliketti.

Kaynak: AA