Kaymakam Karaaslan Açıklaması Amacımız Halkımızın Huzuru Ve Mutluluğudur

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, daire amirleri ile birlikte "Halk Günleri" kapsamında Sofular köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinledi.

Kaymakam Karaaslan Açıklaması Amacımız Halkımızın Huzuru Ve Mutluluğudur
Kaymakam Karaaslan, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.



Kaymakam Karaaslan, vatandaşların istek ve taleplerinin kısa sürede çözülmesi için ilgili makamlara sunulacağını belirtti.

Amaçlarının halkının huzur ve mutluluğu olduğunu belirten Karaaslan, "Neler yapabiliriz. Neleri yapsak halkımız için yararlı olur. Gayret ve çabamız, Sofular köyümüzde yaşayanların huzuru ve güveni için sizlerin de görüş ve önerilerinizi dinlemek için bugün burada toplandık” dedi.

Halkın huzuru için çalıştıklarını, onlara hissettirmek için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Kaymakam Karaaslan, “insanlarımız için güzel projeler uygulayarak halkımıza en iyi hizmeti sunacağız" diye konuştu.

Sofular Köyü Muhtarı Mehmet Ali Özdemir ise, Sayın Kaymakamımızın köye kadar gelip Köyün sorunlarıyla ve köy halkıyla yakından ilgilenmesinin ve sohbet etmesinin mutluluğunu yaşadık. Köy halkımız adına Kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ” dedi.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA