Denizbank'tan Avukatlar Gününe Özel İhtiyaç Kredisi

DenizBank, 5 Nisan Avukatlar Gününe özel başlattığı kampanya ile avukatlara yüzde 1,09'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

DenizBank, 5 Nisan Avukatlar Gününe özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Avukatlar, nisan sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 1,09'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

Banka açıklamasına göre, DenizBank, 5 Nisan Avukatlar Gününe özel hayata geçirdiği ve nisan ayı boyunca sürecek kampanyası kapsamında avukatlara yüzde 1,09'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor.

DenizBank bununla birlikte, Türkiye Barolar Birliği iş birliğiyle Türkiye'deki tüm barolara üye avukatlara, 'Afili Bankacılık' ürün ve hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak yararlanma şansı sunuyor. Yüksek limitli, avantajlı faizli ve sadece avukatlara özel kredi paketlerinin yanı sıra kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti de bu çerçevede sunulan avantajlar arasında yer alıyor.

Söz konusu anlaşma kapsamında Afili Bonus Platinum Kredi Kartı alan avukatlar piyasa değeri bin TL olan 100 bin TL teminatlı Mesleki Sorumluluk Sigortasına ücretsiz sahip oluyor. Ayrıca, halihazırda Afili Bonus'u bulunan ve 1 yıl boyunca aylık bin TL harcama sözü veren avukatlar da Mesleki Sorumluluk Sigortası hakkı kazanıyor.

- 'Tüm Türkiye'deki avukatları Deniz'in ayrıcalıklı dünyası ile buluşturuyoruz'

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, 81 ilde 15 bine yakın çalışanı ile müşterilerinin ve paydaşlarının hayatlarına değer katan, fark yaratan banka olma amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Özark, şunları kaydetti:

'Ülkemizin gelecek atılımı için stratejik öneme sahip 3. köprü, 3. havalimanı gibi dev kamu projelerinde ana finansör konumunda bulunarak sürdürülebilir kalkınmaya destek verirken, diğer yandan kültür-sanat, spor ve eğitim gibi öncelikli alanlarda üstlendiğimiz sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz ile de toplumsal gelişime katkı sunmaya gayret gösteriyoruz.

Bu noktada meslek gruplarına yönelik çalışma ve iş birliklerimiz yine bankamızın sektöründe öne çıktığı alanların başında geliyor. 5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle nisan ayı sonuna kadar sürecek avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyamızı başlattık.Türkiye'de 50 baro ile yakından çalışıyoruz. Türkiye Barolar Birliği ile yaptığımız anlaşma ile tüm Türkiye'deki avukatlara DenizBank'ın ayrıcalıklı hizmet anlayışını sunuyoruz. Bu yöndeki fark yaratan çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek.'
Kaynak: AA