Simav MHP'de Başkan Zekeriya Sabancı

Kütahya’nın Simav Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe başkanlığı görevine Zekriya Sabancı seçildi.

Simav MHP'de Başkan Zekeriya Sabancı
Simav Belediye yeni düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker, İl Genel Meclisi üyeleri, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile Siyasi partilerin temsilcileri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin başlangıcında faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Başkan adaylarının konuşmalarının ardından, MHP Kütahya il Başkanı Mehmet Ali Türker, Türkiye’nin içeride ve dışarıda tehdit altında olduğunu, birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olduğunu ifade etti.

172 delegenin oy kullandığı seçimde 105 oy alan Zekeriya Sabancı başkan seçilirken, diğer aday Erdoğan Kılıç 66 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı. Zekeriya Sabancı’nın listesinde yer alan, Ali Oymak, Kamil Ulus, Ömer Çakır, Ahmet Oğul, Bayram Yılmaz, Murat Hakan Öztürk, Berkant Karabodur, Ergün Toprak, Nurullah Gökdemir, Ali Altınkaya , İsmail Ceylan, Dursun Kızılarslan, Akif Kösem, Ali Ulus, Habip Erçek, Mustafa Kemal Özcan, Mustafa Özdinç, İzzet Onur Kocabaş yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Simav Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı seçilen Zekeriya Sabancı, kendi iradesi ile, hiç bir baskı altında kalmadan aday olduğunu ifade etti.

Sabancı, “Bu kutsal görevi bana münasip gören delegelerimize ve tüm partililerimize çok teşekkür ederim. Bu göreve layık olacağım” dedi.

(MEİ-EFE)
Kaynak: İHA