Setur Suadiye Şubesi Açıldı

Turizm sektörü kuruluşu Setur Bağdat Caddesi'nde yeni şube açtı Setur Turizmden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tomruk: 'Sektörün geleceğine olan inancımızla, ürün ve kanala yaptığımız yeni yatırımlarla 2017’de yüzde 20’nin üzerinde bir büyüme hedefliyoruz'.

Turizm sektörü kuruluşu Setur, Anadolu Yakası’nın göz bebeği Bağdat Caddesi'nde yeni bir şube açtı.

Setur açıklamasına göre, yurt içinde 43 yetkili satış acentesi, 250’ye yakın sanal acentesi, yurt dışında 90 iş ortağı ile 52 yıldır Türk turizminin lider firmaları arasında yer alan şirket, yeni şubesini İstanbul’un en prestijli caddelerinden Bağdat Caddesi’nde açtı.

Setur, tüm havayollarına ait uçak bileti satışı, yurt içinde bin 600, yurt dışında 300 binden fazla otele rezervasyon imkanı, araç kiralama, transfer, dünya ülkelerine vize hizmetleri, kongre, toplantı ve etkinlik hizmetleri, yurt dışı eğitim hizmetleri, özel uçak ve helikopter kiralama hizmetlerinin tamamını artık Suadiye şubesi ile de müşterilerine ulaştıracak.

Açıklamada yer verilen bilgilere göre, haftanın 7 günü, hafta içi ve cumartesi günleri 09.00-22.00, pazar günü ise 11.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Suadiye şubesinde, hafta sonlarına özel dikkat çekici etkinlikler de planlanıyor.

- 'Turizmdeki krize rağmen büyümeyi başardık'

Setur Turizmden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Tomruk konuya ilişkin değerlendirmesinde, 'Setur olarak, geçtiğimiz yılı, turizm sektörü açısından zor bir yıl olmasına rağmen, kaliteden ödün vermeyen, güvenilir hizmet anlayışımız ve her kitleye hitap edebilen geniş ürün portföyümüz sayesinde önemli bir büyüme ile kapattık. Öngörüler yakın geleceğin de benzer seyirde devam edeceği yönünde olsa da Setur olarak yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Türkiye alt yapı, kültürel zenginlikler ve organizasyonel yetenekleri açısından dünyadaki en önemli oyunculardan biri ve en kısa sürede mevcut sorunların aşılacağına olan inancımız tam.' ifadelerini kullandı.

Geçen yıl lansmanını gerçekleştirdikleri yeni marka Setur Select ile kişiye özel seyahate yeni bir yaklaşım getirdiklerini ifade eden Tomruk, değerlendirmesini şöyle sürdürdü:

'Online kanalımız setur.com.tr'yi dijital teknolojinin son imkanları ile yeniledik. Sektörün geleceğine olan inancımızla, ürün ve kanala yaptığımız yeni yatırımlarla 2017’de yüzde 20’nin üzerinde bir büyüme hedefliyoruz. Agresif hedeflerimiz paralelinde, yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı iş anlayışımızla, tüm ürünlerimizi misafirlerimize daha da yakınlaştırabilmek için bugün İstanbul Anadolu Yakası’nın kalbi Bağdat Caddesi’nde yerimizi aldık. Misafirlerimizin, yeni şubemize adım attıkları anda Setur’un kalitesini ve samimiyetini hissedecekleri farklı bir ortam oluşturduk. Sloganımız ise, belki de son günlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz motivasyon: 'GülümSe' kelimesinde bulunuyor.'
Kaynak: AA