Ortaca'da Otizm Farkındalığı Etkinliği

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeni ile “Otizme Mavi Işık Yak” yazılı tişört giyerek güne başladı.

Ortaca'da Otizm Farkındalığı Etkinliği
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka İlkokulu Özel Alt Sınıf öğrencisi Ali Osman Eşkol, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer’e “Otizme Mavi Işık Yak” yazılı tişört hediye etti.

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka İlkokulu Müdürü Önder Aktaş, öğretmen Sinem Aktaş, öğrenci Ali Osman Eşkol ve Kaymakam Ürkmezer’in eşi Miray Ürkmezer “Otizme Mavi Işık Yak” yazılı tişört giyerek, otizm farkındalığına dikkat çekti.

Otizm için farkındalık mesajı veren Kaymakam Ürkmezer; “Otizmli ve Down sendromlu bireylerin toplumun birer parçası olduğunun bilincindeyiz. Bu bireylerimizin toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olduğunu herkesin fark etmesi amacı ile, bütün otizmli bireylerin ve ailelerinin 2 Nisan Otizm Farkındalık Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA