Öğrencilerden Kaymakam Sırmalı'ya Teşekkür Ziyareti

Edremit Kaymakamlığı tarafından yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olan "Benim Adım İyilik" projesi kapsamında sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı sağlanan Leman Akpınar Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Kaymakam Sırmalı’ya çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

Öğrencilerden Kaymakam Sırmalı'ya Teşekkür Ziyareti
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Benim Adım İyilik Sosyal sorumluluk projesini başlattığı için Kaymakam Sırmalı’ya teşekkür eden Okul Müdürü Kural Eken, bu projenin Edremit’te uygulanan örnek bir proje olduğunu ifade ederek öğrencilerin moral ve motivasyonuna katkı sağladığını bunun da okul başarısına yansıdığını söyledi.

Ziyarette tek tek söz alan öğrenciler, böyle bir etkinliği düzenlediği için Kaymakam Sırmalı’ya teşekkür ederek bol kitap okuma sözü verdi.

Kaymakam Sırmalı, öğrencilerin sosyal ve kültürel hayata katılımının desteklenmesi gerektiğini belirterek, "Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Onların okul başarılarını artırabilmek, moral ve motivasyonlarını güçlendirebilmek için çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelerle güzel bir gün geçirmeleri için uğraşıyoruz. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için çok anlamlı. Projemiz kapsamında bundan sonrada düzenli olarak öğrencilere yönelik çeşitli sosyal-kültürel etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Sırmalı Vali Ersin Yazıcı öncülüğünde başlatılan BENGİ projesinin öneminden bahsederek öğrencilere BENGİ Projesine sahip çıkmalarını söyledi.

Eğitimde başarının artırılmasının çok kitap okumaktan geçtiğini ifade eden Kaymakam Sırmalı öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmeleri için çok çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Kaynak: İHA