Başkan Kayda Vali Güvençer'e Projeleri Anlattı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli’de yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Kayda Vali Güvençer'e Projeleri Anlattı
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Belediye Hizmet Binası önünde Başkan Zeki Kayda tarafından karşılanan Vali Güvençer, Manisa’nın büyük ve güzel ilçelerinden olan Salihli’ye gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya çalışmalarında başarılar diledi. Nezaket ziyaretlerinden dolayı Vali Güvençer’e teşekkür eden Başkan Kayda, Salihli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan hizmetler ile devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun tamamlandığını anlatan Başkan Kayda, Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in gerçekleştirdiği ziyarette, Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren de hazır bulundu.
Kaynak: İHA