Milletvekili Koçer'den Kaplan Kardeşler Halı'ya Ziyaret

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Kaplan Kardeşler Halı Fabrikasıyla Türkfleks halı fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir arayla geldi.

Milletvekili Koçer'den Kaplan Kardeşler Halı'ya Ziyaret
Koçer, burada yaptığı konuşmada, yeni sistemle milletin ve devletin kazanacağını söyledi.

Bu sistemle yönetimdeki çift başlılığın da kalkacağını söyledi.

Koçer, "Millet, Cumhurbaşkanını kendi oyuyla seçiyor ve kurulacak hükumet beş yıl ülkeyi yönetecek. Bu şekilde koalisyon günleri de geride kalmış olacak. Hepimiz biliyoruz ki Türkiye geçmişte koalisyon hükumetleriyle çok zaman kaybetti. Kesintisiz istikrarlı bir ülke için bu sistemin değişmesi gerekiyordu, 16 Nisan’da vereceğiniz ‘evet’ ile bu sistemi geride bırakacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi, üniter yapımız güvence altına alırken, cumhuriyetin temellerini de sağlamlaşıyor. Kafalar karışmasın ülkemizde rejim değil, hükumet sistemi değişiyor. Cumhuriyetimiz güçleniyor" dedi.

Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan’da 16 Nisan’ın Türkiye için önemli bir dönem noktası olacağını ve kalkınma hamlesinin daha büyük bir hızla süreceğini ifade ederek Kaplan ailesinin anayasa değişikliğiyle ilgili ilk evet açıklamasını yapan aileler arasında yer aldığını ifade etti.

Kaplan Türkiye’nin ihracat liginde daha da yukarılara çıkması için 16 Nisan’da “evet” diyeceklerini belirtti.

Türkiye’nin büyük hedeflerine ulaşabilmesi için önündeki engelleri bir bir aşması gerektiğini ifade eden Kaplan, bunun için de büyümenin şart olduğunu dile getirdi. Kaplan, “Geçmişte büyük badireler atlatan ülkemizin gelecek yıllarda dünya arenasında daha fazla söz sahibi olmasını istiyorsak kenetlenmeliyiz. Gücümüzü birleştirirsek bunu başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Kararlarının siyasi olmadığına dikkati çeken Kaplan, meselenin siyasi parti meselesi olmadığını vurgulayarak, “Bizim derdimiz ülkemizin kalkınması, büyümesidir” diye konuştu.

Koçer, burada fabrika yönetimi ve işçilerin referandum ve yeni anayasa çalışmaları hakkında sorularını da cevapladı.
Kaynak: İHA