Kirişçiler'e Kum Futbol Sahası

Kepez Belediyesi tarafından Kirişçiler Mesire Alanı’na kum futbol sahası yapıldı.

Kirişçiler'e Kum Futbol Sahası
Kepez’in Varsak bölgesinde bulunan Kirişçiler Mesire Alanı’na kum futbol sahası, çocuk oyun alanları ve banklar konuldu.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, şehirden uzak doğayla buluşabilecek eğlenceli bir mesire alanı olarak tasarlanan bölgenin yaklaşık 60 bin metrekare olduğunu söyledi.

Güzel bir piknik yapılabilecek park meydana getireceklerini belirten Tütüncü, bu kapsamda yatırımcı birimleri olan Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin gerekli tüm titizliği gösterdiğini belirtti.

Antalya’nın ilk kum futbol sahasının başta baldırları güçlendirmesi olmak üzere sağlık açısından faydalar sağladığını anlatan Tütüncü, her yaştan vatandaşın bu sahadan yararlanabileceğini söyledi.

Bir yandan da bu park alanı önündeki Kirişçiler Yolu’nun tamamlanma aşamasına geldiğini aktaran Tütüncü, “Kirişçiler Yolu belediyemizin yapımını üstlendiği önemli bir hizmet yatırımı. Şehrin dördüncü giriş yolu olacak bu çalışmada, Nisan ayı sonunda asfaltlama aşamasını tamamlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA