İlker Başbuğ, Kitap Tanıtımı İçin Samsun'a Geldi

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, 15 Temmuz öncesi ve sonrası yaptığı açıklamalardan derlediği “15 Temmuz Öncesi ve Sonrası” adlı kitabının imza töreni için Samsun’a geldi.

İlker Başbuğ, Kitap Tanıtımı İçin Samsun'a Geldi
Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi (AVM) ile bir kitap satış mağazası işbirliği ile 26. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Bulvar AVM meydanında vatandaşlarla buluştu. Çıkardığı kitaplar ile dikkat çeken ve görevinin ardından kitaplarına hız veren İlker Başbuğ, ilk kitabını 2011 yılında çıkarttı. Hemen ardından “Terör Örgütlerinin Sonu” kitabını piyasaya süren Başbuğ, 2012 yılında “20. Yüzyılın En Büyük Lideri Atatürk” ve “20. Yüzyılın En Büyük Lideri Mustafa Kemal”i okuyucuları ile buluşturdu. 2014 yılında yaşanan olaylar sonrasında “Suçlamalara Karşı Gerçekler” kitabını yazan Başbuğ, 2015 yılında ise “Nasıl Bir Türkiye” ve “Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler” kitabı ile okuyucularıyla buluştu.

Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son çıkarttığı kitap olan ve 15 Temmuz darbe girişimini anlatan, “15 Temmuz Öncesi ve Sonrası” kitabını bugün Samsunlulara tanıtarak imza töreninde buluştu. Başbuğ, kitaplarını imzaladıktan sonra okurlarıyla fotoğraf çektirdi.

Samsunlular İlker Başbuğ’a büyük ilgi gösterdiler.
Kaynak: İHA