Eğitim Bir Sen Nöbette Kalmaya Devam Edecek

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi sendika olarak güçlü bir platformda olduklarını belirterek her üyenin etkinliklere katılması gerektiğini söyledi. Sendika olarak 28 Şubat’taki ve 15 Temmuz’daki duruşlarının belli olduğunu kaydeden Selvi, "Hep nöbette kalarak mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Eğitim Bir Sen Nöbette Kalmaya Devam Edecek
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, 16 Nisan’daki anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Memur-Sen Turgutlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Hedef 1.111.111 üye, 15 Temmuz’un Nöbetçisi, 16 Nisan’ın evet’çisiyiz” isimli etkinliğe katıldı.

Turgutlu Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Memur-Sen Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Tanrıkulu, bazı daire müdürleri, okul müdürleri ve sendika üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasında söz alan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen güçlü bir devlet için evet oyunun önemine değinirken, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, sendika olarak çok güçlü bir platformda olduklarını belirterek, her üyenin etkinliklere katılması gerektiğini, ’ben gelmezsem bir eksik olur’ zihniyetle çalışması gerektiğini, bu nedenle yeni dönemde söz sahibi olabilmek için daha çok çalışmak gerektiğini söyledi.



"Sorumluluğunuzu bilin. Yükümüz ağır" diyen Selvi şunları söyledi: "Ama her şeyden önce bu kutlu bir mücadeledir. İnsanın haysiyeti için verdiği mücadele vermekten daha değerli bir şey olmaz. Onun için de hem coğrafyamızın, komşularımızın, bizden ümidi olanların, ümit ışığı olmak durumundasınız. Biz bunun için hem ülke adına, hem çalışanlarımız adına, hem de bizden ümit besleyenler adına bu sorumluluğu yerine getiriyoruz ve bundan sonra da getireceğiz. Hiç bir kirli odağa teslim olmayız. Bilgimiz, birikimimiz, tecrübemiz ve cesaretimize bağlı arkadaşlar, bunun için de kimseye öyle istediğiniz gibi bu memlekette hoyratça davranabilirsiniz dedirtmeyeceğiz ve demeyeceğiz inşallah arkadaşlar. 15 Temmuz’da da 28 Şubat’ta da duruşumuz belli. Bundan önce de, sonraki duruşumuz da belli. Hep nöbette kalarak mücadele edeceğiz. Biz müşfik bir dil olarak Mevlana’nın dilini kullanmasını biliriz, aynı zamanda zalimlerin karşısında şahinleşmek için de bir Kılıçaslan‘ın torunları gibi hareket etmesini biliriz."

Etkinlik sonrası Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Genel Başkan Vekili Latif Selvi’ye hediye takdim etti.
Kaynak: İHA