Osmanlı Ocakları 'Evet'i Kutladı

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat referandum sonucunu değerlendirerek zaferin inananların ve ümmetin zaferi olduğunu belirtti.

Osmanlı Ocakları 'Evet'i Kutladı
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat 18 maddelik anaysa değişikliğini öngören referandum sonucunu değerlendirdi. Zaferin inananların ve ümmetin zaferi olduğunu ifade eden Canpolat, referandum sonucunu teşkilatı ile birlikte Bitlis’te kutladı.

Referandum çalışmalarına son güne kadar devam ettiklerini dile getiren Canpolat, "Bu zafer, yaşadığımız bu topraklarda yeni Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Bu gün güçlenmiş bir Türkiye ve yarından itibaren her gün büyümekte olan bir Türkiye’yiz artık. Bu zaferi duaları ile bizlere kazandıran Filistin, Suriye, Somali, Afganistan, Mısır, Cezayir halklarını unutmayalım. Allah yar ve yardımcıları olsun. Gecesini gündüz edip çabalayan, çalışan Osmanlı Ocaklarının her bir ferdini teker teker tebrik ediyorum. Bugün halk kararını verdi istediğini söyledi ve halk kazandı. Bunun üzerine artık konuşulmaz. Artık hükumet krizleri, meclisteki kirli senaryolar bitti. Güçlü hükumet bizi her masada güçlü Türkiye yapacaktır" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA