Müzikli Çanta Hediyeli 'Mavi Masa' Anketi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “ödüllü kamuoyu araştırmaları”na devam ediyor. Bu kez ankete katılanlar arasından 50 kişiye müzikli çanta verilecek.

Müzikli Çanta Hediyeli 'Mavi Masa' Anketi
Başkentlilere, Büyükşehir Belediyesi’nin gözü-kulağı “Alo 153 Mavi Masa hizmetlerinden memnun musunuz?” diye soran Büyükşehir Belediyesi, ankete katılanlar arasında yapacağı çekilişle 50 kişiye, Ankara şarkıları çalan çanta ve içinde "Kasabadan Başkente" belgeselinin CD’si ile kitabını hediye edecek.

Her ay değişik birim ve hizmetlerle ilgili tanıtım faaliyeti gerçekleştirmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla düzenlenen anketlere katılanlar arasında yaptığı çekilişlerle çeşitli hediyeler dağıtan Büyükşehir Belediyesi, bu ay da Mavi Masa hizmetleriyle ilgili bir bilgilendirme faaliyeti yürütüyor.

24 Nisan Pazartesi gününe kadar Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediye Binası’ndaki dilekçematikler ve “anket.ankara.bel.tr” internet adresinden ankete katılarak, 8 ayrı soruyu cevaplandıracak olan Başkentliler, anketin sonuçlanmasının ardından gönderilecek SMS ile bilgilendirilerek, kazandıkları hediyelerine kavuşabilecekler.
Kaynak: İHA