Makedonya Ulaştırma Bakanı Misajlovski'den THY'ye Ziyaret

Makedonya Ulaştırma Bakanı Vladimir Misajlovski ve beraberindeki heyet Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi'ye çalışma ziyaretinde bulundu.

Misajlovski, ziyarette, THY'nin iki ülke arasında gerçekleştirdiği seferlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Makedon vatandaşların Amerika ve Avrupa uçuşlarında THY'yi tercih ettiğini hatırlatan Misajlovski, sunulan hizmetlerden dolayı THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve ekibine teşekkür etti.

THY'nin Üsküp - New York ve Üsküp - Toronto arasında sefer başlatması talebinde bulunan Misajlovski, bu konuda gerekli tüm izinlerin verilmesinde yardımcı olacaklarını kaydetti. Makedonya Ulaştırma Bakanı Vladimir Misajlovski ve beraberindeki heyet ayrıca İzmir - Üsküp, İzmir - Ohrid ve Ankara- Ohrid seferlerinin de başlamasını istedi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise Makedonya Ulaştırma Bakanı Misajlovski ve Makedonya Sivil Havacılık Genel Müdürü Goran Jandreoski’nin de aralarında bulunduğu heyete, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Ekşi, THY'ye gösterdikleri ilgiden ve destekten dolayı ziyaretçilere teşekkür ederek, isteklerin değerlendirileceğini ve gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA