Vali Çakacak Özel Harekat Polisleriyle Buluştu

İçel Valisi Özdemir Çakacak, Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, öğle yemeğinde polislerle bir araya geldi.

Vali Çakacak Özel Harekat Polisleriyle Buluştu
Vali Çakacak’a ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile Özel Harekat Şube Müdürü Şahin Karabacak, İl Jandarma Komutanı Hüseyin Kanat ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Fatih Erhan da eşlik etti. Özel Harekat Şube Müdürü Karabacak’tan, Ejder 3 ve Cobra 3 tipi zırhlı araçlar hakkında bilgi alan Çakacak, daha sonra hizmet binası çevresini gezerek alınan güvenlik önlemlerini ve personel eğitim alanlarını inceledi.

İncelemelerinin ardından Özel Harekat polisleri ile öğle yemeğinde bir araya gelen Çakacak, yemek sonrasında yaptığı konuşmada, özellikle Özel Harekat polislerinin Doğu ve Güneydoğu’da yürütülen görevlerde mesai mefhumu gözetmeksizin doğu, batı, gece, gündüz demeden fedakarca yürüttüğü çalışmalar sonucunda büyük başarılar elde ettiğini söyledi.

Çakacak, vatan savunması sırasında canını feda eden şehitlere rahmet, gazilere ise sağlıklı bir ömür diledi.

Devletin güvenlik birimlerinin, meydana gelen olaylara anında müdahale ederek, devlet otoritesinin korunması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Çakacak, devletin vatandaşlarına karşı kadife yumuşaklığında bir eli olduğu gibi bekası söz konusu olduğunda hainleri bertaraf edecek bir demir yumruğunun da olduğunu vurguladı.

Türk milletinin tarihten bu yana devlet geleneği olan bir millet olduğunu vurgulayan Çakacak, milletimizin Anadolu’dan başka gidecek bir yerinin olmadığını ifade etti.

Çakacak, dini, dili, ırkı, etnik kökeni ne olursa olsun Türk milletimizin, tıpkı 15 Temmuz gecesinde o hainlere karşı ellerinde sadece Türk Bayrakları ile verdiği mücadelede olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda bir ve beraber olmayı en iyi şekilde başarabildiğini de söyledi.



Her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduğunu belirten Çakacak, görevini Türk Bayrağı’nın dalgalandığı her yerde cansiperane bir şekilde yürüten Özel Harekat polislerine ve tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek, bundan önce gösterdikleri başarılı çalışmaların bundan sonra da devam edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Ziyaret, Vali Çakacak’ın Özel Harekat polisleriyle bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA