CHP Sinop Milletvekili Karadeniz'den Esnaf Ziyareti

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Boyabat ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

İlçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Milletvekili Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafları ziyaret ederek hem bol kazançlar temennisinde bulunduklarını hem de 16 Nisan'daki halk oylamasında neden 'hayır' oyu kullanmaları gerektiğini anlattıklarını söyledi.

Özellikle yapılacak oylamanın bir siyasi parti seçimi olmadığını vatandaşlara anlatmaya çalıştıklarını vurgulayan Karadeniz, şöyle konuştu:

'Bu ülkenin tüm anahtarları bir kişiye teslim edilmeyecek. Biz, bu referandumu bir siyasi mesele değil ülkenin meselesi olarak görüyoruz. Yurdunu, milletini, çoluğunu, çocuğunu seven, sahip çıkan vatandaşlarımızın olması bizleri çok mutlu etti. 16 Nisan'da olumlu sonuçlar çıkacağı ve ülkenin rahat bir nefes alacağını düşünüyorum.'

Ülkede ekonomi başta olmak üzere yolunda gitmeyen meseleler olduğunu iddia eden Karadeniz, 'Vatandaş her şeyi görüyor artık. Sadece bizim partimiz değil diğer partilere gönül veren vatandaşlarımızla da konuşuyoruz. Geçmişi bırakıyoruz. Çünkü geçmişte yaşanan olaylar ülke menfaatleri doğrultusunda veya aleyhinde olan olaylar değil. Ülkemizin geleceği için vatandaşlarımızın konuya sahiplenmesi bizim için çok mutluluk verici durumdur.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA