Bitlis Belediyesinden 'Etkili İletişim' Semineri

Bitlis Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıta personeline “Kişisel Gelişim ve Etkili İletişim” konularında seminer verildi.

Bitlis Belediyesinden 'Etkili İletişim' Semineri
Hizmet içi eğitim seminerlerini aralıksız sürdüren Bitlis Belediyesi, zabıta personeli için “Kişisel Gelişim ve Etkili İletişim” konulu seminer düzenledi.

Belediyeye ait Toplum Destek Merkezinde gerçekleştirilen seminere Zabıta Müdürü ve zabıta memurları katıldı.

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından organize edilen semineri Eren Üniversitesinde görev yapan öğretim görevlisi Ali Geylani verdi.

Zabıtaların her gün onlarca vatandaş ve esnafla yüz yüze geldiklerini, karşılıklı diyalog halinde olduklarını ve zaman zaman da bu diyalogun her iki tarafı da olumsuz etkileyebilecek nitelikte olabileceğine dikkat çekilen seminerde, etkili iletişim kurabilmenin yolları anlatıldı.

Olumlu düşünme, özgüven sahibi olma ve etkili iletişim kurabilmenin bireylerin hayatlarında çok önemli yeri olduğuna işaret edilen seminerde, zabıta personelinin çevredeki kişilerle kuracakları iletişimin zabıtaların vatandaş tarafından benimsemelerinde önemli rol oynayacağı vurgulayan öğretim görevlisi Ali Geylani, “Pozitif düşünce gücünüzü kullanarak hayatınızdaki birçok şeyi olumlu yönde etkileyebilirsiniz. İnsan önce kendini değiştirmelidir. Değişimi yakaladığınızda, kendinize güvendiğinizde ve hayatı olumlu bakış açısıyla değerlendirdiğinizde insanların size bakış açısı da değişecektir” dedi.

Kaynak: İHA