Belediye Başkanı Yılmaz'dan Hasta Ziyaretleri

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 8 yılda 2 bin 950 hastayı evinde ziyaret etti.

Bolu Belediyesi ekiplerince belirlenen hastalar her hafta perşembe günü evinde ziyaret ediliyor. Ziyaret esnasında hastaların ihtiyaçları tespit ediliyor ve istekleri doğrultusunda çalışma yapılıyor. Alınan talepler kısa süre içerisinde ekipler tarafından hazırlanarak, yerlerine ulaştırılıyor. Sağlık konusunda tedavi ihtiyacı olan hastalar için de hem il merkezinde hem de çevre illerde bulunan hastahanelerle temasta bulunularak tedavi süreçleri başlatılıyor. Yaklaşık 8 yılda 2 bin 950 hastayı evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Yılmaz, yaptığı ziyaretlerde hem hastalara hem de hasta yakınlarına moral veriyor.

Hasta ziyaretleri hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, 'Bizler Türkiye'de yapılmayanı yapıyoruz. Önceden hastaneye giden hastaların suratına bakılmazken, şimdi hastaların evine gidilip neye ihtiyacı var diye soruyoruz. Sağlık sisteminin nereden nereye geldiğini gözler önüne seriyoruz.' diye konuştu.

'Bizler halk hizmetkarıyız' diyen Yılmaz, halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu, bunun bilinciyle hizmet ettiklerini, hastalar ve yakınlarının yalnız olmadığını, devleti milletin ayağına götürdüklerini ifade etti.

Kaynak: AA