AK Parti İzmir İl Başkanlığı Açılışına Davet

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmirli vatandaşları, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı AK Parti İzmir il binasının açılışına davet etti.



AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Delican,11 Mart Cumartesi günü açılması planlanan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı, yeni İzmirli vatandaşları davet etti.

Başbakan Binali Yıldırım'ın hafta içindeki iki günlük ziyaretini değerlendiren Delican, sağanak yağışa rağmen alanların dolduğunu ve özellikle kadınlar ve gençlerin mitinglere büyük ilgi gösterdiğini ifade etti.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Yollar gerçekten bir ülkenin medeniyet sınırının bir ölçüsü. 'Yol işte, bir tünel işte, ne var bunda?' diyenler, hatta kulp takanlar bugün konforunu yaşıyorlar. Gerçekten önemli adımlar ve her biri İzmir'i yukarıya taşıyacak işler. 79 yılda 6 bin kilometre, bugün 25 bin 300 kilometrelik yatırım. Gerçekten büyük hizmet. Başbakanımız, Çiğli'den başlayacak ve Bergama'ya kadar devam edecek kuzey otoyolunun ihalesinin bittiği müjdesini verdi. O güzergahtaki trafik çilesini İzmirli çekiyor ve bu çile son bulacak. AK Parti dönemi; çileye son dönemidir. Hizmette sınır tanımayan bir dönemdir. Ve daha bitmedi. Halkımız, bundan sonra hizmet alırken uygulayanla aracısız buluşacak.'

Kaynak: AA