Milli Seferberlik Çağrısına Denizli'den 2 Ayda 8 Bin 453 İstihdam İle Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması çağrıları sonrasında Denizli’de 2 ayda 8 bin 453 kişi istihdam edildi.

Milli Seferberlik Çağrısına Denizli'den 2 Ayda 8 Bin 453 İstihdam İle Destek
Denizli’de, işsizliğin azaltılması ve istihdamın arttırılması amacıyla düzenlenen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" konulu proje çerçevesinde 2 ayda 8 bin 453 kişi istihdam edildi. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, tekstil, mermer, makine, deri gibi birçok sanayi sektörünün yanı sıra tarım ve hayvancılık gibi birçok alanda istihdam sağlandığını söyledi.



Denizli’nin müteşebbis yapısı ile Türkiye’de birçok konuya önderlik eden ve örnek olan bir kent olduğunun altını çizen Vali Ahmet Altıparmak, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdamda milli seferberlik çağrısına da en güzel cevabı vermeye başladı.

İki ayda istihdam edilen 8 bin 453 kişinin çok önemli bir rakam oldu. Denizli’de Ahilik Kültürü ile yetişen, bu kültür ile ticaret yapan işadamlarımız, müteşebbis yapısını bir kez daha göstermiştir. Birçok sanayi ve üretim alanında ülke ekonomisine önemli katkı sunan, ihracatta her zaman ilk 10’un içinde yer alan Denizlili işadamlarımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına kayıtsız kalmayarak destek verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki bu seferberlik her ay artarak devam edecektir" dedi.

Denizlili sanayici ve işadamları istihdam seferberliği çağrısı çerçevesinde, ocak ayında 2 bin 631, Şubat ayında ise 5 bin 822 kişiyi istihdam etti.
Kaynak: İHA