Biruni Üniversite Hastanesi, Kadınları Unutmadı

Biruni Üniversite Hastanesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ’Kadınlar Başımızın Tacı Etkinliği’ düzenliyor. Etkinlik boyunca Cilt ve saç analizi, Dijital Mamografi ve Smear Testi ücretsiz yapılacak.

Biruni Üniversite Hastanesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ’Kadınlar Başımızın Tacı Etkinliği’ düzenleniyor. Mor çiçeklerden oluşturulmuş taçlar, kadın hasta ve kadın çalışanlara takılarak kadınlar başımızın tacı mesajı verilecek. Tüm kadınlarımızın sağlığını ve güzelliğini ihmal etmemesi için Dünya Kadınlar Günü’ne özel 8 Mart Çarşamba günü Cilt ve saç analizi, Dijital Mamografi ve Smear Testi ücretsiz yapılacak.

Biruni Üniversite Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Serap Kilerci, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Gerek iş dünyasında gerekse ev hayatımızda önemli bir yere sahip olan kadınlarımızı başımıza tac etmemiz gerekiyor. Bu etkinliğimiz ile bu önemi bir kez daha hatırlamayı hedefliyoruz. Kadınlarımıza öncelikle sağlığını ihmal etmemesi gerektiğinin altını çizerek tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Ayrıca hastane girişinde Uğur Koleji öğrencilerinin hazırladığı “Çocuk Gözünde Kadın” sergisi bir hafta boyunca ziyaretçilerini bekliyor olacak.
Kaynak: İHA