Başbakan İçin Kurban Kesildi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, referandum mitingine katılmak üzere Muş’a gelen Başbakan Binali Yıldırım’ın helikopterinin sorunsuz bir şekilde Kale Mahallesi’ne iniş yapmasından dolayı kurban kestirdi.

Başbakan İçin Kurban Kesildi
Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen mitinge katılmak için Muş’a gelen Başbakan Binali Yıldırım’ı taşıyan helikopter, sis yüzünden Kale Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm döküm alanına zorunlu iniş yapmıştı. Belediye Başkanı Feyat Asya, Muşlu vatandaşlarla buluşmak için tüm riskleri göz önüne alan Başbakan Yıldırım için kurban kestirdi. Önceki gün Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile söz konusu bölgeyi inceleyen Başkan Asya, "Başbakanımızın millet, devlet sevdası için aldığı riskler bellidir. Muşlu vatandaşlarla bir araya gelmek için ciddi risk alan Başbakanımız, Kale Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm döküm alanına helikopteri indirdi. Bizler için bu fedakarlığı yapan Başbakanımızın kazasız belasız bir şekilde vatandaşlarla buluşturan Allah’a şükrümüzün ifadesi olarak kurban kestirdik. Rabbim, böyle liderleri başımızdan eksik etmesin" dedi.

Başbakan’ın Muş mitingine de değinen Başkan Asya, "Pazar günü halkımız tabiri caizse destan yazdı. Olumsuz hava koşullarına rağmen müthiş bir katılım vardı. Bayrağını eline alan liderini karşılamaya gelmişti. Devletine sadakatiyle tanınan Muş halkı, yine kendisine yakışanı yaptı. Katılımlarından ve coşkularından dolayı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Başbakanımız ve kendisine refakat eden heyeti Muş’a bir kez daha hayran kaldı. Kendileri de Muş’a ayrı bir önem veriyorlar. Miting sonrası kendiler ile faydalı görüşmeler yapma fırsatı bulduk. Taleplerimizi ve beklentilerimizi kendilerine arz ettik. Allah’ın izniyle devlet büyüklerimizden aldığımız destekle halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA