ASDEP Kapsamında 20 Meslek Elamanı Alınacak

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Kaçarlar, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında 20 meslek elemanı alacağını söyledi.

ASDEP Kapsamında 20 Meslek Elamanı Alınacak
İl Müdürü Mahmut Kaçarlar, başvurular 8-30 Mart 2017 tarihleri arasında Kilis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yapılacağını ifade etti.

Kaçarlar, "ASDEP’ in personel ihtiyacını karşılamak üzere ilimizde daha önce 16 meslek elemanı alınmış olup buna ek olarak Kilis’e 20 kişilik danışma yönlendirme elemanı ASDEP görevlisi istihdam hakkı verilmiştir” dedi.

Başvuru koşulları hakkında da bilgi veren Kaçarlar, "Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümleri lisans mezunları ve bu bölümlere denkliği Yüksek Öğretim Kurumu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olan kişilerin başvuruları kabul edilecektir.ÖSYM tarafından 2015-2016 (lisans) yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olanlar başvuracaklar” diye konuştu.

Kaynak: İHA