Özel Sporcular Türkiye Temsilcilerinden Rektör Battal'a Ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği yöneticileri (TÖSSED), Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret etti.

Özel Sporcular Türkiye Temsilcilerinden Rektör Battal'a Ziyaret
TÖSSED Özel Olimpiyatlar Türkiye Direktörü Didem Ünsür ve İletişim Kaynak Koordinatörü Atıl Berk, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Battal, YYÜ’de ’Engelsiz Üniversite’ projesi kapsamında çeşitli çalışmaları olduğunu kaydederek, "Engelli bireyler için kampus alanımızda bazı iyileştirmeler yaptık. Çalışmalarımız devam edecek. Bu bireylerin aktif olarak spora katılmalarını destekliyoruz. Bu anlamda da elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Özel Olimpiyatlar Türkiye temsilcileri ise, engelli bireylerin spor yoluyla sosyal hayata katılımlarının önemine değinerek, üniversite ile bu konuda işbirliği yapmak istediklerini söyledi.



Ziyarette YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu akademisyenleri Yrd. Doç. Dr. Ersin Arslan, Yrd. Doç. Dr. Zekiye Özkan, Öğretim Görevlisi Berrin Çelik ve Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Mengi de hazır bulundu.
Kaynak: İHA