Muhtarlardan Vali Işın'a Ziyaret

Ağrı merkeze bağlı köy muhtarları, İçişleri Bakanlığınca Ağrı Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Vali Musa Işın'ı ziyaret etti.

Ağrı Köy Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Demir ve beraberindekiler, Vali Işın'ı makamında ziyaret ederek başarılar dileğinde bulundu.

Vali Işın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, köylerde yürütülen çalışmaların aynısını artık mahallelerde de hayata geçireceklerini söyledi.

Hep birlikte güzel işlere imza atacaklarını ifade eden Vali Işın, 'Daha önce mahalle muhtarlarımızın talepleri olduğunda ben belediyenin alanına giren işlerde belediyeyi işaret ediyordum. Ancak şimdi köylerimizden olduğu gibi mahallelerimizden de sorumluyuz.' dedi.

Köylerde devam eden çalışmalara değinen Işın, şöyle konuştu:

'Köylerde asfaltlama çalışmaları, Kültür Evi ve Aile Destek Merkezleri yapacağız. Aynı zamanda çocuk oyun alanları ile parke taşı döşemesi yapacağız. Bu projelerimizi köylerimizde hayata geçireceğiz. Köylerimizi yaşanabilir, temiz hale getireceğiz. Parke tesisimiz inşallah yakında üretmeye başlayacak. İnşallah günde bin metrekare üretim olacak. Onu belli bir sırayla hatta kanalizasyonu olanlara hemen verelim. Hatta 'ben işçiliği üstlenmek istiyorum, siz bana parke taşı verin' diyenlere hemen öncelik vereceğiz. Bu şekilde köylerimizi çamurdan kurtaracağız.'

Kaynak: AA