Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Viranşehir'de

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 16 Nisanda yapılacak olan referandum için yürütülen evet kampanyasında kapsamında, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesini ziyaret etti.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Viranşehir'de
Ak Parti Viranşehir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Lütfi Bağcı ve üyeler, evet kampanyası çalışmaları kapsamında Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ağırladı. Görüşmede 16 Nisan Referandum süreci değerlendirildi. Çalışmalar hakkında bilgi veren SKM Başkanı Bağcı, "Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda, başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. İnşallah Viranşehir’de ’evet’ oranı tahminimizin üstünde çıkacak. Belediye Başkanımız Ertuğrul’un bizleri ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ederim. Verdikleri desteği Viranşehir halkı olarak asla unutmayacağız. Referandum için çalışmalarımızı hızlandırdık. Kalan süre içinde ulaşmayacağımız insanımız kalmayacak. Evet oylarının katlanarak artacağına inanıyorum. Halkımız da bunun farkında İnşallah yüzümüzün akı ile çıkacağız" dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise misapirperverlik nedeniyle memnuniyetini ifade ederek, başarılı bir kampanya geçirilmesi dileğinde bulundu.
Kaynak: İHA