Elazığlılar Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Elazığ’da bağımlılığa karşı sağlıklı bir yaşam sürmek için ’Bisikletini Al Gel’ kampanyası kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Elazığlılar Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler
Yeşilay’ın kuruluşunun 97. yılı etkinliklileri kapsamında Yeşilay Elazığ Temsilciliği ve Bisikletliler Derneği Elazığ Temsilciliği tarafından Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Ahmet Aytar Meydanı’ndan başlayıp 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda son bulan etkinliğe Milli Eğitim İl Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Yeşilay Elazığ Temsilcisi Tamer Kayaoğlu, Bisikletliler Derneği Elazığ Temsilcisi Murat Bahçeci ve vatandaşlar katıldı.

Farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet turu düzenlendiğini belirten Milli Eğitim İl Müdürü Bağlıtaş, "Yeşilay’ın madde bağımlılığı ve benzeri zararlı alışkanlıkların ortadan kaldırılması için bir bisiklet yarışması yapıldı. Gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtulmaları bizim en büyük dileğimizdir" dedi.

1-7 Mart Haftası’nın Yeşilay Haftası olarak kutlandığını dile getiren Yeşilay Elazığ Temsilcisi Tamer Kayaoğlu, "Toplumumuzda ve gençlerimizde madde bağımlılığına karşı bir bilinç uyandırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik yaptık. Yeşilay’ın en büyük derdi toplumumuzu madde bağımlılığından uzaklaştırmaktır. Yeşilay, sağlıklı bir hayat sürdürmektir" şeklinde konuştu.

Yeşilay Haftası dolayısıyla pedal çevirdiklerini dile getiren Neslihan Çetin, herkese zararlı alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir yaşam dilediğini söyledi.

Kaynak: İHA