8 Ayda Hurda Cipi Yeniden Yaptı, Bu Kez De Çekilişle Cip Kazandı

Zonguldak’ta askeri hizmette kullanıldıktan sonra hurdaya ayrılan cipi satın alarak yeniden yapan genç, bir hafta sonra çekilişle cip kazandı.

8 Ayda Hurda Cipi Yeniden Yaptı, Bu Kez De Çekilişle Cip Kazandı
Zonguldak’ta yaşayan 28 yaşındaki Cenk Topçu, hurdaya ayrılan askeri cipi geçen yıl ihaleyle 8 bin liraya satın aldı. 1993 model cip, 30 bin lira harcanarak yeniden yapıldı. Parçaları da çeşitli yerlerden toplanan cipin iç ve dış aksamı da yeni yapıldı. Motorlu kuryelik yaparak para biriktiren genç, çocukluk hayalini gerçekleştirmiş oldu. Yeni cipine binerek hayalini gerçekleştiren Cenk Topçu’nun yüzü ikinci kez güldü.

Bir hafta arayla ikinci cip

Esas 67 Alışveriş Merkezi’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında 130 bin lira değerindeki bir cip için çekiliş yapıldı. Ünlü sanatçı Simge’nin de konser verdiği yıldönümü kutlamalarına gençler yoğun ilgi gösterdi. Popüler şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, çekilişle sıfır model aracın talihlisini Cenk Topçu olarak açıkladı.

Telefonla ulaşılan Topçu, 8 ay boyunca uğraştığı cipiyle alışveriş merkezine geldi. Cipini park ederek içeriye giren Topçu, büyük alkış aldı. Sahneye çıkan şanslı genç, “Haber verdiklerinde çalışıyordum. Buraya gelmek üzere yola çıktım. Cipin mazotu bitince tekrar benzinliğe geri döndüm. O yüzden geç kaldım” dedi.

Ünlü sanatçı Simge, Cenk Topçu’ya sıfır model cipin anahtarlarını teslim ederek tebrik etti. AVM Genel Müdürü Kubilay Cem Kabacan da talihli genci kutladı. Kutlamalar pasta kesilmesinin ardından sona erdi. Cenk Topçu da yeni aracına binerek sevincini paylaştı.
Kaynak: İHA