Bilecik Belediye Spor Atıcılık İhtisas Kulübü Sporcusu Trap Atış Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu

Bilecik Belediye Spor Atıcılık İhtisas Kulübü Sporcusu Tamer Sargıl, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bu yıl 8’incisi düzenlenen Trap Atış Yarışmasında Türkiye 1’incisi oldu.

Bilecik Belediye Spor Atıcılık İhtisas Kulübü Sporcusu Trap Atış Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu
Bu başarının ardından Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Avukat Emin Yağcı, Merkez Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Sezer Sargıl ve Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübü Lisanslı Temsilcisi Tamer Sargıl, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti. Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ilimizi en güzel şekilde temsil ederek birincilik ödülü alan Tamer Sargıl ve Kulüp Başkanı Avukat Emin Yağcı’yı tebrik etti. Türkiye genelinden 700 sporcunun katıldığı Trap Atış Yarışmasında kenttii temsil eden Tamer Sargıl, büyük bir başarı elde etti.

“700 yarışmanın katılımıyla gerçekleşen Trap Atış Yarışması’nda Türkiye Birinciliğini aldı”

Elde edilen başarı hakkında kısa bir değerlendirmede bulanan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ’’Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Avukat Emin Yağcı, Merkez Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Sezer Sargıl ve Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübümüzün Lisanslı Temsilcisi Tamer Sargıl ziyaretime geldiler. Bilecik Belediye Spor Atıcılık Kulübümüz Hendek’te bu yıl 8’inci düzenlenen ve yaklaşık 700 yarışmanın katılımıyla gerçekleşen Trap Atış Yarışması’nda Türkiye Birinciliğini aldı. Yarışmaya katılarak birincilik derecesi alan Tamer Sargıl’ı ve Kulüp Başkanımız Avukat Emin Yağcı’yı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bilecik’imizi ve Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bir başarımızı daha birincilik ödülü ile taçlandırdık" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA