Gemerek'e TMO Şubesi Yapılıyor

Gemerek ilçesine Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Şubesi yapılacağı belirtildi.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın, düzenlediği basın toplantısında, ilçeye TMO Şubesi yapılacağını ve kapasitesinin 50 bin ton olacağını söyledi.

Ofisin bölge ofisi olarak kullanılacağını aktaran Yalçın, 'Mayıs 2018'de tamamlanacak ofis bölge çiftçisinin işini oldukça kolaylaştıracak.' dedi.

Yalçın, ilçe ve memleketin kalkınması için çalışmaların devam ettiğini anlatarak, 'İlçemizde Toprak Mahsulleri Ofisi'nin bir şubesinin bulunmaması çiftçiyi oldukça mağdur ediyordu. Bu mağduriyeti gidermek için kolları sıvadık ve yönetimimizle birlikte konuyu Milletvekillerimiz ve Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz'a taşıdık. Kısa süre içinde çiftçinin mağduriyetinin giderilmesini uygun gördüler ve Toprak Mahsulleri Ofisi'nin Gemerek'e yapılmasına karar verildi.' diye konuştu.

Çalışmak için bu göreve geldiğini dile getiren Yalçın, 'Memleketimizin kalkınması, çocuklarımızın daha iyi şartlarda yaşaması ve büyümesi için, gençlerimize daha iyi imkanlar sunabilmek için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyuyoruz. Bu yolda bizlere destek olan Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz'a, AK Parti Sivas Milletvekillerimize, Gemerek Kaymakamımız Cuma Kılınç'a, değerli AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerimize ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Verdikleri desteği her zaman hissediyor, bu sorumluluk bilinciyle hizmet ediyorum.' ifadesini kullandı.

TMO Gemerek Şubesi yerinin henüz kesinlik kazanmadığı belirtildi.

Kaynak: AA