Bakan Yardımcısı Çiftci'den Kaymakam Çiçekli'ye Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'yi ziyaret etti.

Makamında ağırladığı Çiftci'ye, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Çiçekli, göreve geldiği günden itibaren vatandaşın menfaati doğrultusunda hizmet yürüttüklerini söyledi.

Hazırladıkları birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Çiçekli, 'Sosyal Market' Projesi kapsamında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağladıklarını ifade etti.

İlçede hayata geçirecekleri aşevinde yüzlerce vatandaşa sıcak yemek dağıtacaklarını anlatan Çiçekli, şöyle devam etti:

'Vatandaşlarımızı acı günlerinde yalnız bırakmayarak, taziyelerine katılarak destekte bulunuyoruz. Van Gölü sahilini işgalden kurtararak vatandaşların kullanımına açmak için Sahil Kordonu Projesini hayata geçiriyoruz. Sahil kenarındaki yapıların yıktırılmasının ardından dolgu çalışmalarımızı hızlıca yapıyoruz. Kısa sürede tamamlanacak olan dolgu çalışmalarının ardından peyzaj çalışması ve sosyal donatıların yapımına başlayacağız. Vatandaşlarımızın yıllardır hayalini kurduğu sahili, bu projemizle gerçeğe dönüştüreceğiz.'

Kaynak: AA