Adana'da Kapkaç Şüphelisi Yakalandı

Son bir ayda 5 kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.

Adana'da son bir ayda 5 kadının çantasını alıp kaçtığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Merkez Seyhan ilçesindeki Pınar ve Tellidere mahalleleri ile merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde, son bir ayda 5 kadın, polise başvurarak içinde ziynet eşyası, cep telefonu, kol saati ve para bulunan çantalarının kapkaç yöntemiyle çalındığını bildirdi.

Bunun üzerine araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olay yerlerindeki güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheliyi tespit etti.

Bölgede araştırma yapan ekipler, zanlıyı Huzurevleri Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda yakaladı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheli Mehmet A'nın (24) ifadesi doğrultusunda çalınan bir cep telefonu ile kol saati bulunarak sahibine teslim edildi.

Şüpheli emniyetteki işlemlerini ardından sağlık kontrolü için getirildiği Adana Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet A, kendisini görüntüleyen basın mensubuna, 'Çekme. Açtım, yemek param yoktu. İş veren de olmadı. Çok iş aradım. Gittiğim iş yerlerinde telefon numaramı alıp 'seni ararız' dediler ama aramadılar.' dedi.
Kaynak: AA