Darende Belediye Başkanı Eser, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçedeki 68 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesislerinde muhtarlarla toplantı düzenleyen Eser, burada yaptığı konuşmada, mahallelerin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek adına bir araya geldiklerini belirtti.

Mahallerin birçok sorununun çözüm beklediğini dile getiren Eser, 'Bir kısmını siz takip ediyorsunuz bir kısmını biz takip ediyoruz. İstek ve sorunların tamamına yakını Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından takip edilmesi ve çözüme kavuşturulması gereken hizmetlerdir.' dedi.

Eser, en önemli sorunların çarşı merkezindeki otopark ihtiyacı ile altyapı, ulaşım ve mahalle konakları olduğunu ifade ederek, 'Bu konuda hemşehrimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan destek bekliyoruz. Kendisine bu konularda bilgi verdik. Muhtarlarımızın talebi üzerine de kısa bir süre içerisinde 68 muhtarımız ile ziyaret ederek birebir beklentilerimizi ileteceğiz.' diye konuştu.

Darende Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sezer de Darende'ye yapılan hizmetler konusunda Büyükşehir Belediyesinin daha duyarlı olmasını beklediklerini söyledi.

Toplantıya Darende Kaymakam Vekili Tolga Özdemir de katıldı.

Kaynak: AA