AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk Açıklaması

'TOKİ başkanımızla görüştük muhtemelen Muğla’ya bir temel atamaya getireceğiz. İstiyoruz ki TOKİ binaların sayısı artsın'

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, 'Arkamda sermaye yok. Arkamda hiçbir güç yok. Nihat Öztürk olarak ben buraya gelip il başkanlığı yapabiliyorsam, bu ülkede milletvekilliği yapıyorsam, bu cumhuriyet ve bu bayrak sayesinde.' dedi.

16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ilgili referandum öncesinde seçim bölgesi Muğla'ya gelen Öztürk,Yatağan ilçesine bağlı Madenler Mahallesi'nde yapımı süren TOKİ inşaatını gezdi.

İnşaat hakkında ilgililerden bilgi alan Öztürk, 285 hanenin yapımında çalışan işçilerle öğle yemeği yedi.

Öztürk, daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve partililerle, Turgut Mahallesi’ne geçerek burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Turgut'un ardından Yatağan Devlet Hastanesine gelen Öztürk ve beraberindekiler, hastalara 'Geçmiş olsun' dileklerini ileterek, sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Daha sonra Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Öztürk, özellikle kırsal mahallelerde yaşanan sıkıntılar hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Muhtarların belirttiği eksiklikleri ve talepleri not alan Öztürk, konunun takipçisi olacağını söyledi.

Yatağan ilçesinde yapımı süren öğrenci yurdu ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulunan Öztürk, binalar hakkında yetkililerden ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal'dan bilgi aldı.

Son olarak Bağyaka Mahallesi'nde yapımı süren ve bölgenin en önemli projelerinden birisi olan Girme Barajına giden Öztürk, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

- Muğla'daki TOKİ projeleri

Ziyaretlerinin ardandan gazetecilere açıklamalarda bulunan Öztürk, Yatağan'daki TOKİ'nin yapılmasında emeklerinin bulunduğunu belirterek, 'TOKİ başkanımızla görüştük. Muhtemelen Muğla'ya bir temel atamaya getireceğiz. Buranın bu kadar güzel olduğunu fark etmemiştik. İyi ki gelmişiz. İstiyoruz ki TOKİ binaların sayısı artsın. Sonuç itibariyle Muğla’da şuan bir evin fiyatı 450 bin 500 bin lira.' dedi.

Amaçlarının AK partilileri ev sahibi yapmak olmadığını aktaran Öztürk, 'AK Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi fark etmez. Asıl amaç vatandaşlarımızın başını sokabileceği, kapısını açıp içeri girebileceği güvenli bir şekilde ortamda çoluğunu, çocuğunu yetiştirebileceği bir ev sahibi yapmak.' diye konuştu.

Öztürk, Muğla'ya kazandırılan hizmetlerin belirli bir zümre için değil herkes için oldu.
Kaynak: AA