Şanlıurfalı Yazar Niyazi Kocadağ'dan Piazza'da İmza Günü

Şanlıurfalı Yazar Niyazi Kocadağ’ın “Sevgi Biriktir” isimli kitabının imza günü, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirdi. Yazara yoğun ilgi gösterildi.

Şanlıurfalı Yazar Niyazi Kocadağ'dan Piazza'da İmza Günü
Şanlıurfalı kitapseverlerin yakından tanıdığı bir isim olan Niyazi Kocadağ, “Sevgi Biriktir” isimli kitabının imza gününde okurları ile Piazza’da buluştu. Alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin de adresi olan Piazza’da gerçekleştirilen imza gününe, Kocadağ’ın okurları yoğun ilgi gösterdi. Yazar Niyazi Kocadağ’ı imza gününde, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de yalnız bırakmadı. Kitaplarını imzalatmak isteyen hayranları, yazarın masasının önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Yazar Niyazi Kocadağ, “Bugün burada beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma ve okurlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çok keyifli bir imza günü oldu” dedi.

Yazar ve eğitimci kimliğinin yanı sıra, sosyal sorumluluk bilinciyle toplum yararına birçok projede de yer alan Kocadağ, kitaplarını imzaladığı okurları ile mini sohbetler de gerçekleştirdi.

Alışveriş merkezinde etkinlik kapsamında çok önemli bir kampanyaya da imza atıldı. Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile çok sayıda kitapsever, Piazza’da bulunan kitap kumbaralarına bağış yaparak, ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap yardımında bulunmanın mutluluğunu yaşadı.
Kaynak: İHA