Kaymakam Öter, 'Kariyer Günleri' Etkinliğine Katıldı

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, 'Kariyer Günleri' etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

Kağızman Halk Eğitimi Merkezi'nde Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri' etkinliğinde konuşan Öter, öğrencilerin kendilerine hedef belirleyerek çalışmalarını ona göre yapmaları gerektiğini ifade ederek, bu yolda bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Öğrencilere yapacakları tercihlerin önemini anlatan Öter, 'Meslek seçimi insan hayatında çok önemli. Ailenize ve kendinize daha iyi bir gelecek sağlamak adına mesleğini seven, saygın insanlar olarak yetişmenizi ümit ediyorum. Şu anda çok güzel bir okulda eğitim hayatınızı devam ettiriyorsunuz ve bazı arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde çok güzel hayalleri olduğunu düşünüyorum.' dedi.

Öğrencilere hedeflerinin doğru yapması gerektiğini anlatan Öter, 'Güzel bir gelecek için önünüze doğru hedefler koymanız ve bunu başarmak için çok çalışmanız gerekmektedir. İnşallah hepiniz güzel üniversitelere gidecek, güzel bölümlerden mezun olacaksınız. Türkiye büyüyen ve gelişen bir ülke. Türkiye, hedeflerine sizlerle ulaşacak. Sosyal, kültürel yönlerden de kendinizi geliştirin. Kendinize bir uğraşı alanı edinin.' şeklinde konuştu.

Programa, Kağızman Atatürk Ortaokulu yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA