AK Parti Edirne Milletvekili Sezen Açıklaması

'Talepleriniz olduğunda her zaman sizlerle birlikteyiz. Yaşlısınız diye kendinizi ötekileştirmeyin'

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 'Talepleriniz olduğunda her zaman sizlerle birlikteyiz. Yaşlısınız diye kendinizi ötekileştirmeyin' dedi.

Sezen, DSİ 11. Bölge Müdürlüğünün misafirhanesinde Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, yaşlılar ile engelli dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Engellilerin her zaman yanında olduklarını ve herkesin bir gün engelli olabileceğini belirten Sezen, 'Engelli kardeşlerimize gönlümüzü de açtık yüreğimizi de açtık. Onlarla beraberiz. Sıkıntıları ve problemlerini her zaman çözmeye çalışıyoruz.' dedi.

Sezen, yaşlıların da baş tacı olduğunu dile getirerek, 'Biz de üç beş yıl sonra sizlerin yanına geleceğiz. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Biz sizlerin evlatlarıyız. Benim de anacağım bir buçuk sene önce ebedi istirahatgahına gitti. Burada bir kaç tane annemin elini öptüm, onları kendi annemin yerine koydum. Allah hepsine hayırlı ve uzun ömür versin Talepleriniz olduğunda her zaman sizlerle birlikteyiz. Yaşlısınız diye kendinizi ötekileştirmeyin' şeklinde konuştu.

AK Parti Edirne Sosyal Politikalar Başkanı Hakan Çalışkan ise engelli ve yaşlıların sadece bir günde değil her zaman hatırlanması gerektiğini ve farkındalık çalışması yapılması gerektiğini kaydetti.
Kaynak: AA