Özcan Açıklaması 'Hediyede Son Trend Kişiselleştirilebilir Hediyeler'

CicekSepeti.com’un yetkilisi Eyüp Özcan, çiçekten sonra en çok sipariş alan ürünlerin ’kişiye özel’ kategorisinden olduğunu söyledi.

Özcan Açıklaması 'Hediyede Son Trend Kişiselleştirilebilir Hediyeler'
Kişiye Özel Hediye kategorisinde pek çok ürünü kullanıcılarının beğenisine sunan CicekSepeti.com’un yetkilisi Eyüp Özcan, çiçekten sonra en çok sipariş alan ürünlerin ‘kişiye özel’ kategorisinden olduğunu belirtti.

Özcan, “Sadece hediyelik ürünlerde değil, kek, kurabiye buketleri, harfli çikolatalar ve Türkiye’de ilk kez uygulanan ve ilk etapta İstanbul içerisinde gönderime başladığı kişiye özel vazolu çiçek ürünleriyle bu alanda geniş bir ürün portföyü oluşturduk. Üzerine isim ve ünvan yazdırılabilen cüzdanlar ve kalemler ile başlayan kişiselleştirilebilir hediye yelpazesi; saatler, kupalar, kek buketleri ve çiçekler standart ürün kategorilerimizin birçoğunu kapsıyor” dedi.

Müşterinin tercihine göre isim, mesaj gibi özel hazırlanan ürünler olduğunu ifade eden Özcan, “Hediyelik ürünler üzerine müşteri tercihine göre isim, mesaj, görsel veya tarih yazdırılmasıyla hazırlanan ürünler, farklı ve kalıcı hediye arayışında olan tüketiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. CicekSepeti.com kişiselleştirilebilir klasik ürünlerin yanı sıra Sevgililer Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Öğretmenler Günü ve Yılbaşı gibi özel günler için gerek kendi bünyesinde hazırladığı ürünler gerekse Marketplace bünyesindeki tasarımcıların ürünleri ile özel günleri kutlamak isteyen kullanıcılarına geniş bir alternatif sunuyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA