Osman Gökçek: FETO, PKK, Avrupa basını aynı kafa

Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek, Avrupa basınında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet aleyhine yapılan haberlerin altında yatan kirli planı gözler önüne serdi.

Osman Gökçek: FETO, PKK, Avrupa basını aynı kafa
Osman Gökçek: FETO, PKK, Avrupa basını aynı kafa
Beyaz TV'de yayınlanan Sürmanşet programında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Osman Gökçek Avrupa basınına 'hayır'cı cephe dedi. Gökçek, Avrupa basını, PKK ve FETO'nun aynı kafa olduğunu söyledi.

Dış basında atılan manşetleri izleyicilerle paylaşan Osman Gökçek, Avrupa'yı, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'yi acaba ne kadar daha yükseltecek korkusu' sardığını söyledi. Gökçek ' Ben bu manşetleri görünce şunu söylüyorum; demek ki benim ülkemin Cumhurbaşkanı doğru iş yapıyor yapmasa sen bu manşetleri atmazsın' dedi.

DARBENİN GERÇEKLEŞMEMESİ BUNLARA FENA KOYMUŞ

Avrupa basınının hep birlikte Türkiye'ye saldırdığını ifade eden Gökçek, FETÖ, PKK, bunlar aynı kafa! hiç bir farkları yok. 15 Temmuz darbesinin gerçekleşmemesi bunlara nasıl koymuş anlayamıyorum... Sayın Erdoğan dedi ya 'bir darbe yaşadık neden kimse bizi aramıyor?' çünkü niye biliyor musunuz? Bu kadar plan yaptılar hepsi bir araya geldiler millet durdurdu ya bunları, bu bunlara müthiş koymuş. İşte bunlar hayırcı cephedir işte millet bu hayırcı cepheyi görecek bunların yaptığı tezgahları 16 Nisan'da bir kez daha bozacak Allah'ın izniyle' şeklinde konuştu.