Köy Muhtarlığına İtfaiye Aracı Hibe Edildi

Artvin Belediyesi, Ortaköy köyüne itfaiye aracı hibe etti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ortaköy Köyü Meydanı'nda gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, siyasetin hizmet için yapıldığını, vatandaşların da artık hizmet için sandık başında oy kullandığını söyledi.

Günü kurtarmak maksadıyla yapılan siyaset devrinin sona erdiğini belirten Başkan Kocatepe, şöyle konuştu:

'Artvin'de bizler büyük ölçüde bu köyden gelen kardeşlerimize sırtımızı yaslamışız. Sizlerden Allah razı olsun. Siyasetçinin zekatı hizmet edebilmektir. AK Partili Belediye Başkanlığına seçtiğiniz bir başkan olarak sizlere bu hizmeti sunuyoruz. Bu sizlerin hakkıdır. İtfaiye arabamız köyümüze hayırlı uğurlu olsun.'

Kocatepe, Ortaköy'ün Artvin’in en büyük köylerinden birisi olduğuna işaret ederek, 'Burada çıkan bir yangında Artvin'den itfaiye aracı gelip yangına müdahale edene kadar iş işten geçmiş oluyor. Bu yüzden bu araç köyümüze geç kalmış bir hizmetti. İnşallah yangınlar çıkmaz da bu araçla ağaçlarımızı sularız.' diye konuştu.

Konuşmanın ardından bir adet itfaiye aracı köy muhtarlığına hibe edildi.

Törene, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur, Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Kara, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, Ortaköy Köyü Muhtarı Kutsal Dalkılıç ve köy halkı katıldı.

Kaynak: AA