Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na istifa göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan referandumunda “Evet” çıkması durumunda istifa etmeyeceğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na istifa göndermesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan'ın gündeminde anayasa referandumu vardı.

16 Nisan referandumunda “Evet” çıkması durumunda istifa etmeyeceğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ti'ye alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

'Geçen gün bir televizyon programında ana muhalefetin başındaki zata 'evet çıkarsa istifa edecek misiniz?' diye sordular. O da 'neden istifa edeyim' diyor. Zaten daha önce dedi de istifa etti mi? Gerçekten de bugüne kadar 7 seçim kaybetmiş, istifa etmemiş; varsın 8 seçim kaybetmiş olsun ne olacak? Sürekli tek adam deyip duruyor. Aslında kendisini tarif ediyor. Türkiye 16 Nisan'dan sonra bu zihniyetten kurtuluyor. Çünkü cumhurbaşkanlığı ve meclis seçimleri beş yılda bir yapılaağı için 7 seçim kaybedip genel başkanlık koltuğunda oturmak mümkün olmayacak.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na istifa göndermesiKılıçdaroğlu'ndan istifa açıklaması