Burhan Kuzu'dan Oğan'a ağır gönderme

AK Partili Burhan Kuzu ile Sinan Oğan arasında twitter'da başlayan söz düellosu ikinci günde sürüyor. İşte iki siyasetçinin birbirlerini ağır sözlerle yüklendiği o tartışma;

Burhan Kuzu'dan Oğan'a ağır gönderme
Burhan Kuzu'dan Oğan'a ağır gönderme
AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, MHP'deki muhalif isimlerden Sinan Oğan twitter'da birbirine girdi. İki gündür karşılıklı tweetlerle süren tartışmada Burhan Kuzu "haddini bil" mesajı atınca, Oğan'dan cevap gecikmedi.

İkili arasındaki tartışma Sinan Oğan'ın, AK Partili Burhan Kuzu'ya "yeni anayasayla" ilgili bir televizyon programında tartışma teklifiyle başladı. Oğan'ın bu teklifine Kuzu'nun biraz da alaycı bir üslupla cevap vermesi ikili arasındaki ipleri gerdi. İşte ikili arasındaki twitter üzerinden yaşanan o söz düellosu;

Burhan Kuzu: Sinan Oğan beni düelloya davet etmiş.Sen ne anlarsın Başkanlık Siteminden Sinan.Bu işe tam 40 yıl ömrünü vermiş bir bilim adamıyım. Ayıp olur.

Sinan Oğan: Sevgili @BurhanKuzu sen meselenin özünü anlayamamışsın. Demekki 40 yıl yetmemiş + 40 fırın ekmek de lazım. Bir de 40 dk ayıracak bir Tv.